top of page

BIOGRAFIA

Graduat el 2004 en cinema i fotografia cinematogràfica a l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). El seu primer llargmetratge, “Versus” (Iago de Soto, 2008) es va estrenar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges) i va viatjar per nombrosos festivals internacionals, destacant el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Puchon (Corea del Sud) on va tenir molt bona acollida.

 

Com a operador de càmera i director de fotografia en segones unitats, ha treballat als projectes d'alguns dels noms més importants de la cinematografia espanyola, com José Luis Cuerda, Jaume Balagueró, Paco León o Alberto Rodríguez.

 

"La Peste: la mano de la Garduña", la sèrie d'Alberto Rodríguez per a Movistar, va significar el seu salt definitiu a la direcció de fotografia, cosa que l'ha portat a fotografiar grans produccions com “Veneno”, de Javier Calvo i Javier Ambrossi o “La novia gitana”, la sèrie de Paco Cabezas per Viacom i AtresMedia, producció que li va valer una nominació a la millor fotografia de ficció als Premios Iris de la Academia de Televisió.

bottom of page